Wie..

zijn wij?

Leo de Kruis: zang, gitaar.

De liedjes van Leo vormen het leeuwendeel van het repertoire. Hij was als veelzijdig instrumentalist en zanger de spil van de groep Sistrum die aanvankelijk als folkgroep furore maakte en later met Leo's liedjes stevig aan de weg timmerde, o.a. met 2 lp's en 2 cd's. Ook met andere groepen nam Leo verschillende cd's op. Hij bracht in 2016 zijn eerste solo-cd uit.

Voor Leo's eigen website klik hier

Jos Koning: viool, zang.

Jos wordt omschreven als de vitale nestor van de Nederlandse pop- en folkviolisten, maar hij is meer dan dat. Als dragende kracht achter een groot aantal groepen is hij al decennia lang een zeer gewaardeerde verschijning op talloze muziekpodia binnen en buiten onze landsgrenzen. Tijdens zijn lange carrière werkte hij mee aan meer dan 50 lp's en cd's. Met zijn grote veelzijdigheid en muzikaliteit is hij als geen ander in staat de liedjes nog meer muzikale zeggingskracht te geven.

De website van Jos is hier

Niek Edeling: percussie, mondharmonica
Als iemand het predicaat multi-instrumentalist verdient is het wel Niek. Bij de Vaste Gasten concentreert hij zich op allerlei - vaak onverwachte - vormen van percussie en mondharmonica , waarmee hij een jazzy of nostalgisch toets aanbrengt. Voor het publiek is het bij elk lied een verrassing te zien welk instrument hij nu weer uit de kast haalt en wat hij daarmee toevoegt aan elk nummer.

Marcel Snijders: contrabas.

Marcel speelt veel verschillende stijlen muziek van Barok tot Tango. Hij is een muzikale kameleon die in staat is elk lied op een zeer eigen manier in te kleuren.
Marcel past zich moeiteloos aan aan de vele muziekstijlen die de Vaste Gasten spelen en weet daar het perfecte gevoel aan toe te voegen.

Voor de website van Marcel klik hier

©2018 Vaste Gasten
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin